Over ons

Elly Klein Zieverink

Ik heb in 2000 mijn diploma’s gehaald voor allround nagelstyliste.

Zelf draag ik al vanaf 1990 (gel/acryl)nagels, waardoor mijn interesse werd gewekt. In 2000 ben ik daarom zelf een cursus allround nagelstyliste gaan volgen. Voor deze cursus had ik verschillende modellen nodig, deze modellen zijn na de cursus allemaal gebleven en zij brachten hun vriendinnen, buurvrouwen en familie mee. Zo is mijn klantenkring ontstaan, opgebouwd door alleen mond-tot-mond reclame. Ondertussen zit ik al meer dan 10 jaar in het vak en doe ik dit nog steeds elke dag met veel plezier.

 

Danique Graven

Ik heb in 2010 mijn diploma allround schoonheidsspecialiste behaald.

Ik ben bevoegd om niet alleen gelaatsbehandelingen uit te voeren, maar ook pedicure, manicure, massages, harsbehandelingen, make-up, oorkaarsbehandeling, kleuren van wimpers en wenkbrauwen.

Doordat we samen klanten een totaalpakket kunnen aanbieden is Studio Life & Beauty uitgegroeid tot de Studio die het nu is. Samen met de cliënt willen we een passende oplossing vinden voor alle huidproblemen, voetproblemen, nagelproblemen. Die bij de cliënt past. Maar ook voor een ontspannende massage of make-up advies bent u bij ons aan het juiste adres!

 

We hebben de laatsten trends in de Studio, doordat we cursussen blijven volgen.